sunnuntai 15. marraskuuta 2015

John Deere, Valtra, Case?

Merkkiuskollisuus, huh huh... Tästä on käyty kiivaita keskusteluja varsinkin Facebook ryhmissä, koulunpenkillä, töissä, no oikeastaan kaikkialla. Jokainen puolustaa sitä omaa "lemppariaan" henkeen ja vereen. Ja toisaaltaan ymmärrän täysin, mutta toisaaltaan en.Mun ei tarvitse alkaa tappelemaan traktori merkeistä, ei pitää tietynlaista lätsää tai takkia, jossa merkki komeilee ohtalla tai rinnuksilla. Mistäs tälläisen kirjoitus idean sain...

Oma poikani katseli ikkunasta kun markilla pyöri traktoreita, havahduin. Poikaa kiinnosti se, että se traktori meni etiepäin, valot näkyi ja ääni kuului, ei se merkki. Ei ollut väliä, oliko se Valtra, John Deere, Case, Massey ferguson. Tästä innoittamana sainkin idean kirjoittaa tästä aiheesta. Vaikka veikkaankin, että kun mennään vuosia etiepäin, niin pojalle ei aivan sama ehkä enää olekaan minkämerkkinen se OIKEAN pitää olla.


          Kuvan traktori on vasta koeajossa^^ Ei liity merkkiuskollisuuteen mitenkään ;)

Merkkiuskollinen saa olla, mutta se, että mikä juuri omassa toiminnassa on paras ja toimiva, niin ei tarkoita, että se olisi kaikille se paras vaihtoehto. Ja eiks se niin mää, et makuasioista ei voi vain kiistellä? Tuntuu vain tyhmälle, kun siitä saadaan niin kauhea haloo aina, jos toisella onkin muun merkkinen. Sehän on silloin automaattisesti paska. (?! )Omalle kohdalleni se on aivan sama, minkä merkkinen siellä perseen alla on, kuhan on toimiva juuri siihen tarkoitukseen, johon se on ostettu.
 Minkälaisia traktoreita teidän pihapiiristä löytyy? Onko yksi ainoa oikea merkki, vai löytyykö sakki sekava koneiden suhteen?


Ajellaas ens viikkoon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti