lauantai 21. marraskuuta 2015

Ei se nimi lehmää pahenna

Pah! Uskallan olla erimieltä! Mitä lempeämmän ja normaalimman nimen antaa, niin tulevaisuudessa saat taistella. (No ei nyt kaikkien kanssa, mut niih) Vasikoiden nimeämiseen vaikutti ainakin omalta osaltani sekin, millainen päivä oli ollut. Yhdestäkin vasikasta tuli Elvis aikoinaan, aivan vain sen takia, kun Elviksen biisi oli soinut radiosta. Jääkiekko kausina on tullut, Ilmaveiviä, Kranlundia yms. Kesällä Helle, Muta.. Jouluna taas jouluaiheisia. Helppoa kun heinän teko. (Mitä nyt viime kesä oli, mitä oli) Mutta perustelut miksi vasikalle kannattaa antaa poikkeavampi nimi:

Lehmä nimeltä Terminaattori sai ennen ensimmäistä lypsyä jo ajatuksen karkaamaan, potkurautoihin, neljän ihmisen kiinni pitämiseen, rautahaarniskaan, joka pehmustettu tyynyillä ja fleeceillä, mutta se pirulainen yllätti. Ei ensimmäistäkään potkua, aina mielissään otti hoitajan vastaan. Siis aivan ihana lehmä!

Mutta... Olipas kerran Joulurauha. HUOM, oletin, että Joulurauha olisi ihan näppärä lypsää, mutta...  Kerran potku nenään, parisen kymmentä kertaa sormille, kylkiin. Vihdoin kun sain lypsimet kiinni ja käänsin selkäni, heijautti lypsy-yksikön sarviensa ympärille ja riuhtaisi. Ja taas sama rumba alusta. Niin monet perkeleet tuli sen elukan kanssa kirottua. 

Joten tästä lähtien varaudun antamaan erikoisen ja pahamaineisimman nimen, mitä maa päällään kantaa. 

Mukavaa viikkoa!

 

3 kommenttia:

  1. Mä taas erehdyin nimeämään viime vuonna sonnipojan Lekaksi, no ei siinä mitään, mutta kun välitykseen ei sitä haettukaan ja jäikin meille kasvamaan, niin ongelmaksihan muodostui se, että karsinan rakenteet eivät tätä vilkasta ja touhukasta pojua meinanneet kestää. Eli tässäkin tapauksessa nimi oli enne, eikä olisi kannattanut moisen työkalun nimeä poitsulle antaa. Loppu viimein lähti teuraaksi vähän aiemmin kuin oli ajateltu, ihan vaan sen vuoksi, ettei karsina olisi muuttunut tikuiksi jonakin kauniina päivänä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :D se on vähän liian haastavaa tuo nimeäminen :D eli ei-listalle lisätty nyt myös työkalut ;)

      Poista
    2. Voi ei :D se on vähän liian haastavaa tuo nimeäminen :D eli ei-listalle lisätty nyt myös työkalut ;)

      Poista